جلسه سوم رابطه عشق زن و مرد- بهار98/ «من»

طلبکاری نقطه مقابل مهرورزی

شرایط امروز در جامعه به گونه‌ایست که استرس می‌آفریند، افراد دچار افسردگی، استرس و در نهایت فرسودگی می‌گردند، این استرس‌ها چه تأثیری در روابط ما دارند؟
در روابط ما با یک زن و یا یک مرد که دوستش داریم، اما هیچ مکانیزمی بلد نیستیم که چطور این استرس را بگونه‌ای تخلیه کنیم که یارمان آسیب نبیند، به مرور زمان رابطه دچار مشکل می‌شود، ما شخص را تخلیه‌گاه استرس خود یافته‌ایم. این یک صدمه جدی به رابطه عاشقانه ماست و در اصل ما بستر آسیب به رابطه را فراهم نموده‌ایم.
در دیگر جوامع استرس هست، اما یار تخلیه‌گاه استرس نیست، می‌توان با موسیقی، نقاشی، هنر، نوشتن، طبیعت، این حجم بالای استرس را سبک کرد، بدور از هر آسیبی به رابطه.
رابطه عاشقانه زن و مرد مهرآمیز است، نه وسیله تخلیه استرس‌های ما.
وقتی استرس‌هایمان را در فرد مقابل تخلیه می‌کنیم هیچ توجهی به کیفیت‌های او و صدمه‌ای که به آنها وارد می‌کنیم، نداریم. نمی‌توانیم بفهمیم چه کیفیتی ساختیم؟ آن چه کیفیتی ساخته؟ و چطور می‌توانیم این‌ها را ارتقا دهیم.
در مقابله با استرس انرژی عشق می‌تواند کمک کند به کاهش استرس، اما به این امید هرگز نباید وارد رابطه‌ای شد. یک توجیهی برای این انتقال استرس هست و آن وجود طلب‌کاری و گستاخی در فرد است.
با همه این احوال به شرطی فشار محیط رابطه عاشقانه زن و مرد را تضعیف می‌کند که کوشش‌های دو نفر در ساختن رابطه افت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *